Betaalmethoden GPS trackers


Alle Howdoifindmy prijzen zijn inclusief BTW.

Betalingen lopen via het beveiligde platform van onze payment providers Sisow, Afterpay of Paypal. Je kunt betalen met:

iDeal (Nederland)

Veilig betalen via je eigen bank.

MisterCash (België)

Veilig betalen via je eigen bank.

Sofortbanking (direct e-bankieren)

Veilig betalen via je eigen bank. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Je hoeft zich niet te registreren en je hebt ook geen creditcard nodig. Je betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via je online-bankrekening.

Paypal en creditcard

Via PayPal kun je betalen met je PayPal account, Mastercard, Visa en American Express. Het is niet noodzakelijk een Paypal account te hebben; creditcard betalingen kunnen worden gedaan zonder Paypal account.

AfterPay - betalen na ontvangst (Nederland)

AfterPay voert voor Howdoifindmy.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Howdoifindmy.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


HowdoIfindmy brengt geen verzendkosten in rekening binnen Nederland en België.

Onze pakketjes worden verzonden door PostNL. Je kunt de bestelling laten bezorgen op een adres naar keuze, zoals je eigen adres of bijvoorbeeld een werkadres als dat beter uit komt.

Daarnaast is het in Nederland ook mogelijk het pakketje naar een PostNL servicepunt te laten versturen, zodat je het pakketje kunt ophalen wanneer dit uitkomt. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een in de buurt, onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera.

In de checkout kun je een keuze maken hoe je wil betalen, of je de bestelling liever laat thuisbezorgen of op welke locatie je het pakket graag wil ophalen.

Heb je nog vragen over de werking GPS trackers of andere zaken? Neem dan gerust contact op met het HowdoIfindmy team.